Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام‌جمعه بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای طولانی‌ترین مرزدریایی با خلیج فارس است، گفت: برای بهره جستن شرکت‌های دانش بنیان از این قابلیت در تولید محصولات کرانه‌ای و اقتصادی تدوین نقشه راهبردی براساس سند چشم‌انداز ضروری است. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۴ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری بعدازظهر امروز در آیین افتتاح فاز نخست طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر با تاکید بر نقش علم در توسعه و پیشرفت اظهار داشت: علم مایه ایجاد حیات،‌ قدرت و ثروت است و می‌تواند زمینه توسعه و پیشرفت را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر این استان را  مستعد در عرصه حیات کرانه‌‌ای دانست و گفت: اجرای طرح‌های اقتصاد کرانه‌ای با بهره جستن از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان  یکی از ضروریات است که قابلیت مهمی در استان بوشهر وجود دارد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان در عرصه مقابله با کرونا حماسه افریدند افزود: در جریان بحران ویروس کرونا شرکت‌های دانش بنیان نقش آفرینی مهمی کردند و در تولید انواع محصولات توانمندی خود را به نمایش گذاشتند.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری با بیان اینکه استان بوشهر در مرزدریایی با خلیج فارس دارای طولانی‌ترین ساحل و پسکرانه است و تاکید کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهمی در حوزه دریا دارد به گونه ای که 936 کیلومتر مرز دریایی و 707 کیلومتر پسکرانه دارد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت دریا برای تولید محصولات دانش بنیان گفت: این ظرفیت در ابعاد گوناگون تولید،‌ اشتغال و صادرات می‌تواند نقش تاثیر گذاری در توسعه و پیشرفت جامعه داشته باشد.

آیت‌الله صفایی بوشهری استفاده از ظرفیت دریا در تولید محصولات را مورد اشاره قرار داد و گفت: ایده‌های شرکتهای دانش بنیان باید به سمت استفاده و بهره برداری از ظرفیت دریا سوق داده شود تا بتوان از این گنجینه خدادادی بهره لازم برده شود.

فاز نخست پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر افتتاح شد محصولات فناورانه دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور معاون رئیس جمهور رونمایی شد کارخانه نوآوری بوشهر با حضور معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر خواستار تدوین نقشه راهبردی برای استفاده از ظرفیت دریا شد و تصریح کرد: برای بهره جستن شرکت‌های دانش بنیان از قابلیت دریا در استان بوشهر در تولید محصولات کرانه‌ای و اقتصادی تدوین نقشه راهبردی براساس سند چشم انداز ضروری است.

انتهای پیام/190/ ز

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت دریا شرکت های دانش بنیان تدوین نقشه راهبردی استان بوشهر تولید محصولات خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نمایشگاه اکسپو که هنرمندان و فعالان حوزه صنایع و عرصه‌های مختلف اقتصادی شرکت کردند؛ نمایشگاه بسیار گسترده‌ای است و توانمندی‌های اقتصادی کشور را می‌توان در این نمایشگاه دید.

خسروپناه افزود: حتما این نمایشگاه باید گسترده‌تر از این ارائه بشود و زمان بیشتری به مردم اختصاص داده شود تا بتوانند شرکت کنند.

وی گفت: هم زیرساخت‌ها و مواد اولیه را ما در این نمایشگاه مشاهده کردیم و هم تولیدات مختلف دارویی و حوزه‌های مختلف امنیت غذایی و همچنین صنایع دستی و سایر حوزه‌های مختلف که در واقع یک جهش تولید با مشارکت مردم که شعار سال امسال است در این نمایشگاه مشاهده می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مسئولیت مسئولان حوزه اقتصادی و البته حوزه فرهنگی با دیدن این نمایشگاه سنگین‌تر می‌شود. قطعا باید تلاش کنیم موانع برداشته شود. اگر عزیزان نیاز‌های ارزی و واردات مواد اولیه دارند و صادرات که بسیار مهم است. این نیاز‌ها را از تولیدکنندگان شنیدیم.

خسروپناه گفت: یک شورای اختصاصی برای رفع موانع و حمایت و تسهیلگری تولید کنندگان در کشور باید فراهم شود.

وی افزود: طبیعتا وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد و دارایی و سایر وزارت خانه‌ها به ویژه بانک مرکزی باید حمایت کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم طبیعتا باید از منظر فرهنگی، اسناد حمایتی فرهنگی و علم و دانش بنیان هم باید کمک کنیم و تولیدکنندگان بتوانند تولید بهتر و با کیفیت بهتر و عرضه بهتری بتوانند تولید کنند، عرضه کنند و در اختیار مشتریان دنیا قرار دهند.

خسروپناه افزود: حتما بُعد بین المللی این تولیدات، از حوزه دانش بنیان تا عرضه بین المللی باید با نگاه حکمرانی صنایع شکل بگیرد.

وی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تدوین و تصویب الگوی حکمرانی دانش بنیان و فرهنگی صنایع و تولیدات با مشارکت مردم آمادگی دارد.

گفتنی است ششمین نمایشگاه توانمندی‌های ایران اکسپو، ۸ اردیبهشت افتتاح شد  و تا ۱۲ اردیبهشت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود