Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کرمپور روز یکشنبه در نخستین نشست کارگروه تخصصی تدوین سند نقشه جامع فرهنگی استان بوشهر افزود: ظرفیت‌های خوبی در بخش فرهنگی این استان وجود دارد که استفاده از آنها علاوه بر معرفی فرهنگ غنی منطقه، راهکار مناسبی در مقابله با تهاجم‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه در گذشته اقداماتی مهم برای تدوین سند جامع فرهنگی استان بوشهر انجام شده‌است، بیان کرد: استفاده و مبنا قرار دادن این سند می‌تواند در آینده راهگشا و زمینه ساز اتفاقات موثری در این زمینه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمپور ادامه داد: توجه به اسناد بالادستی و کتاب های مرجع موضوعی مهم در تدوین سند جامع فرهنگی است که به دلیل نقشه راه در آینده باید با حساسیت انجام شود.

محمدرضا بحرانی رئیس دانشگاه پیام نور بوشهر گفت: توجه به اسناد بالادستی ملی و استانی در تدوین سند فرهنگی استان الزامی است و مسائل و مشکلات فرهنگ استان موضوعی است که باید در این سند مورد توجه قرار گیرد.

مشاور پژوهشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: شناسایی شاخص‌ها و مسائل فرهنگی و اجتماعی باید مهمترین اولویت در تدوین سند جامع فرهنگی این استان باشد.

عباس عاشوری نژاد افزود: پرداختن به مسائل بومی فرهنگی استان موضوع دیگر و اولویت دار در این سند است که باید تمرکز ویژه‎ای روی آن معطوف شود.

ایجاد و راه اندازی سایت سند نقشه جامع فرهنگی استان، بررسی اسناد بالا دستی ملی و استانی، شناسایی و توجه به نقاط قوت‌، ضعف‌، فرصت‌ها و تهدیدها، تدوین اهداف کلان در حوزه ها و بخش های راهبردی و سیاست های توسعه فرهنگی، تدوین بستر اقدامات اجرایی و ترسیم چارچوب نهادی از مصوبه‌‏های این نشست بود.

برچسب‌ها بوشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر بوشهر جامع فرهنگی سند جامع فرهنگی فرهنگی استان تدوین سند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری شامگاه چهارشنبه در کارگروه پسماند استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی حوزه پسماند عادی و صنعتی و پدیده ریزگردها در استان، عنوان کرد: بکارگیری همیاران محیط زیست در ایام اربعین حسینی (ع) در حفاظت، پیشگیری و فرهنگ‌سازی محیط زیست ضروری است.

وی تاکید کرد: به عنوان یک ضرورت و اقدام اساسی باید تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گرفته و سند جامع مدیریت پسماند استان تهیه و مبنای اقدامات آتی قرار گیرد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام اعلام کرد: در استان روزانه ۷۷۴ تن زباله عادی تولید شده و سالانه ۵۸۷۰ تن زباله صنعتی و ۷۳۰ تن زباله عفونی تولید می‌شود.

هژبری گفت: مکان‌یابی جایگاه پسماند ویژه که از سال ۸۶ شروع شده بود در پایان سال ۱۴۰۲ نهایی شد و ۲ نقطه در استان برای پسماندهای ویژه اختصاص یافته که بایستی زمینه حضور سرمایه‌گذار برای احداث و بهره‌برداری آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 6094800

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل