Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ درحالی روز گذشته تعداد کل موارد فوتی ثبت شده ناشی از کرونا مرز ۱۰۰ هزار نفر را رد کرد که کارشناسان معتقند بهترین و کم‌هزینه‌ترین راهکار رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، ثبت رکوردهای مقطعی و همچنین عبور از مرز 100 هزار فوتی ناشی از کرونا باعث شده تا واقعیت تلخ کرونا به نوعی دیگر در سراسر کشور خودنمایی کند و کارشناسان بر رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی بیش از پیش تاکید داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه کارشناسان تاکید دارند دلخوش کردن به آمارهای مقطعی روزانه که حالت نزولی به خود گرفته‌اند می‌تواند در آینده مشکلات بیشتری را به کشور و البته کادر درمانی ایران تحمیل کند چون هم اکنون ویروس دلتا با قدرت سرایت بسیار بالا در سراسر کشور فعال شده و خوشه‌های خانوادگی همچنان در حال شکل‌گیری هستند.

در این زمینه اگرچه کارشناسان به روند واکسیناسیون که سرعت بهتری به خود گرفته اشاره دارند اما می‌گویند: واکسیناسیون حال حاضر هیچ اثرگذاری قابل توجهی در پیک پنجم ندارد و در پیک‌های بعدی می‌تواند در کاهش نرخ مرگ و میر اثرگذار باشد بنابراین در شرایط فعلی تنها راهکار و بهترین و ارزان‌ترین راهکار حفظ فاصله‌ اجتماعی و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی است.

اظهار نظر کارشناسان درحالی مطرح شده که برخی از مقامات مسئول در وزارت بهداشت و روند صعودی بیماری در برخی استان‌ها مثل آذربایجان شرقی ، اصفهان و خوزستان رسما نگرانی خود از تسلیم احتمالی کادر درمان مقابل ویروس منحوس در صورت ادامه روند را اعلام کرده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت: 8.5 میلیون دوز واکسن کرونا در مرداد و شهریور وارد ایران می‌شودهر 50 ثانیه یک نفر در استان آذربایجان‌غربی به کرونا مبتلا می‌شودکادر درمان در استان اردبیل خسته از بی‌توجهی‌ها به پروتکل‌های بهداشتی/ روند صعودی کرونا ادامه دارد

 

استان اردبیل/ بهبودی 113 بیمار

وی افزود: خوشبختانه 113 بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند و 855 بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان اردبیل بستری هستند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به 855 نفر رسیده که از این تعداد 98 بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

  وی گفت: هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، گرمی، خلخال، پارس‌آباد، سرعین و اصلاندوز در وضعیت قرمز و شهرستان‌های بیله‌سوار، نمین، کوثر و نیر در وضعیت نارنجی قرار دارند.  

حبیب‌زاده با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تشریح کرد: تاکنون در استان اردبیل 317هزار و 52 دُز واکسن تزریق شده که از این مقدار 258هزار و 228دُز مربوط به نوبت اول و 58هزار و 824دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.

 وی با اشاره به ضرورت توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به همراه زدن ماسک نقش مهمی را در کاهش خیز پنجم دارد.

استان اصفهان/ شرایط بحرانی ادامه دارد

 آرش نجیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان 4387 نفر بودند که  1747 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده 551  نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این مدت 350 بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 3466 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 433 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان را 45  نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 27  نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

استان بوشهر/900 بیمار جدید شناسایی شدند

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به شناسایی 900 بیمار جدید کرونایی در شبانه‌روز گذشته اظهار داشت: روزانه بیش از 200 بیمار در بخش کرونایی مراکز درمانی استان بوشهر بستری و همین میزان در مراکز سرپایی درمان می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اشغال همه تخت‌های بخش کرونایی بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: در استان بوشهر 450 تخت ویژه بیماران کرونایی در ابتدا تخصیص یافت و تاکنون به 2 برابر افزایش داده شد و با همکاری دیگر سازمان‌ها و نیروهای مسلح، راه‌اندازی تخت‌ها رو به افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: هم‌اکنون 876 بیمار در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بستری و 66 نفر آنان بد حال هستند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر تعداد بیماران کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها را 66 نفر دانست و بیان کرد: از این تعداد 37 بیمار با کمک دستگاه اکسیژن‌ساز تنفس می‌کنند و در موقعیت حاد بیماری قرار دارند.

وی با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 185 بیمار جدید در بخش کرونایی بستری شده‌اند خاطر نشان کرد: از این تعداد بیمار، 98 مورد آنان به کرونا مثبت، قطعی است.

کشمیری، از ثبت فوت 16 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته در مراکز درمانی استان بوشهر خبر داد و افزود: در شبانه‌روز گذشته 10 آقا و 6 خانم بین 37 تا 89 سال به سبب ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند و تعداد فوتی‌های کرونایی استان بوشهر به یک‌هزار و 676 نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه تاکنون 77 هزار نفر در استان بوشهر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و تحت درمان قرار گرفته‌اند تصریح کرد: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 175 بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 129 نفر از آنها کرونا مثبت قطعی بوده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از ادامه طرح واکسیناسیون در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: طبق جدیدترین آمار بیش از 270 هزار دُز واکسن کرونا در استان بوشهر به جامعه هدف تزریق شده است.

استان کرمان/شرایط وخیم است

 در این روزها که بزرگ‌ترین استان کشور، شاهد بی‌رحم‌ترین چهره کرونا در موج پنجم این بیماری است و دلتا ویروس بسیارخشن‌تر و بی‌رحم‌تر از گذشته خودنمایی کرده، می‌تازد و قربانی می‌گیرد شمار جانباختگان کرونا در استان کرمان از مرز 4 هزار نفر گذشت.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان هزار و 190 مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد 688 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 58 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 242 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 84 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 118 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 239 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 33 هزار 284 مورد رسیده است.

وی به فوت 19 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 13 نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان 610 هزار و 193 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 175 هزار و 525 مورد است.

استان مرکزی/ شمار مبتلایان کرونا به بیش از 77 هزار نفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین آمار بیماران کرونایی در استان مرکزی اظهار داشت: شمار مبتلایان جدید کرونا در استان مرکزی، بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی به 359 مورد رسید.

سیدمحمد جمالیان افزود: از مجموع بیماران جدید شناسایی شده، 92 نفر در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می‌کنند، همچنین 267 نفر از بیماران نیز به صورت سرپایی بوده‌اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: با احتساب 359 مورد ابتلای جدید، تعداد موارد مبتلا به کرونا از زمان شیوع این بیماری تاکنون، به 77 هزار و 495 نفر رسید.

جمالیان بیان کرد: در این بازه زمانی 9 مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده که بر این اساس، تعداد فوتی‌ها به دو هزار و 368 نفر رسید.

وی اضافه کرد: مرگ کودکان و افراد کم سن و سال کابوسی بود که این روزها متاسفانه دامن ما را فرا گفته است و چیزی که قبل تر از آن می ترسیدیم اکنون با آن مواجهه شده ایم.

درحال تکمیل... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان پروتکل های بهداشتی مراکز درمانی استان شبانه روز گذشته مراکز درمانی استان کرمان تعداد کل موارد کرونا در استان مبتلا به کرونا بیمارستان ها استان اردبیل استان اصفهان استان بوشهر بخش کرونایی استان مرکزی بیمار جدید قرار دارند تزریق شده هزار نفر شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • واژگونی تیبا در محور مورچه خورت با ۵ فوتی و مصدوم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • تصادف ۲ خودرو در آزادراه امیرکبیر با ۷ فوتی و مصدوم
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم