Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@05:47:21 GMT

رنگ قرمز به نقشه کرونایی استان بوشهر بازگشت

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۳۸۳۷

رنگ قرمز به نقشه کرونایی استان بوشهر بازگشت

دکتر قاسم برجویی فرد روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: براساس تازه‌ترین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با افزایش روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹، رنگ کرونایی شهرستان تنگستان که از ۱۸ تیرماه از آبی کم خطر به زرد با خطر متوسط و از ۲۵ تیر در وضعیت نارنجی پرخطر قرار گرفت در رنگ بندی جدید از امروز اول مرداد ماه به وضعیت قرمز خیلی پرخطر تغییر رنگ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین شهرستان‌های دیلم، گناوه، جم و عسلویه نیز از رنگ آبی کم خطر به رنگ زرد پرخطر تغییر وضعیت داده اند.

برجویی فرد اضافه کرد: براین اساس در نقشه کرونایی جدید استان بوشهر شهرستان‌های دیلم، گناوه، دشتستان، دشتی، عسلویه و جم در وضعیت زرد با خطر متوسط کرونایی قرار دارند.

وی ادامه داد: همچنین رنگ کرونایی بوشهر نیز از زرد با خطر متوسط به آبی کم خطر تغییر رنگ داده و براساس رنگ بندی جدید شهرستانهای بوشهر، دیر و کنگان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

به گفته برجویی فرد در زمان حاضر ۱۰ درصد شهرستان‌های استان بوشهر قرمز، ۶۰ درصد زرد و  ۳۰ درصد نیز در وضعیت آبی کم خطر کرونایی قرار دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شمار بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا از سوم تیرماه تاکنون در این استان روند افزایشی داشته است.

برجویی فرد با اشاره به روند کاهشی ابتلا، بستری و مرگ ناشی از کرونا در استان بوشهر از ۱۵ فروردین سال جاری افزود: بر این اساس از اوایل تیرماه تاکنون روند بستری‌های مثبت کرونا از هشت بیمار به ۴۷ نفر افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: همچنین با وجود اینکه در خرداد ماه هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر ثبت نشده بود اما در هفته گذشته ۲ مورد فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این استان به ثبت رسید.

برجویی فرد ادامه داد: آمارها و شمار مراجعان به مراکز بهداشتی استان بوشهر بیانگر سیر افزایشی بیماری کووید ۱۹ در این استان است و می‌طلبد مردم با حساسیت بیشتری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مقید باشند تا دچار پیک دوباره بیماری نشویم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید بر اینکه ویروس کرونا از بین نرفته و همچنان وجود دارد گفت: مردم در اجتماع ها، مکان‌های شلوغ و فضاهای سرپوشیده نسبت به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی مقید باشند.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده شیوع ویروس کرونا در مناطق گرمسیری بویژه در فصل تابستان به دلیل استفاه از وسایل خنک کننده، بسته بودن فضا و نبود تهویه مناسب نسبت به دیگر مناطق خوش آب و هوا بیشتر است برهمین اساس می‌طلبد مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دقت بیشتری داشته باشند.

 برجویی فرد اظهار کرد: تلاش می شود با همکاری مردم قبل از ورود به پیک جدید زنجیره انتقال ویروس در استان بوشهر قطع شود.

وی تاکید کرد: یادمان باشد تابستان گذشته در پیک پنجم کرونا طی ۲ تا سه هفته سراسر کشور در وضعیت قرمز خیلی پرخطر کرونایی قرار گرفت و مرگ روزانه ۸۰۰ نفر در کشور رقم خورد.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۰۵هزار و ۴۶۸ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا و ۲ هزار و ۱۷۰ نفر نیز به علت ابتلای به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
 

  

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر کرونایی قرار ویروس کرونا برجویی فرد آبی کم خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت حضور قطبی در تیم ملی ایران
  • سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟ | آخرین وضعیت مذاکرات
  • آخرین وضعیت افشین قطبی و تیم ملی ایران
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود