Web Analytics Made Easy - Statcounter

گویا دنیا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را فراموش کرده در حالی که برگشتن به رعایت این شیوه‌نامه، می‌تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری موثر باشد. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم‌، ‌مطالعات بسیار پیچیده ریاضی نشان داده ‌که اگر واکسن کرونا نبود، مرگ و میر بیماران کرونا بسیار زیاد بود، ‌در ‌‌مطالعه اخیرا مشخص شد که اگر جمعیت دنیا براساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در زمان غلبه واریانت دلتا، 40 درصد واکسینه شده بودند، می‌توانست از مرگ و میر 20 میلیون نفر جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اُمیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد، اما ابتلا به اُمیکرون بسیار بیشتر و حتی 5 تا 6 برابر دلتاست که این قدرت سرایت اُمیکرون و هجوم بیماران در سراسر دنیا به مراکز درمانی، فشار زیادی را به سیستم درمانی کشورها وارد می‌کند. در حال حاضر مرگ و میرها نیز نه به خاطر رفتار ویروس بلکه به خاطر سایر بیماری‌ها و ابتلا به کووید 19 در افرادی که مستعدند و در بیمارستان‌ها بستری می شوند و در این مراکز به کووید 19مبتلا می شوند، مقداری افزایش یافته است. 

مطالعات اولیه در شروع پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شستشوی دست ها، تهویه مناسب در اماکن مسقف و پرهیز از ترددهای غیرضروری می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد، اما متاسفانه گویا دنیا رعایت شیوه نامه های بهداشتی را فراموش کرده در حالیکه برگشتن به رعایت این شیوه نامه، می تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری، موثر باشد.

واکسن‌های موجود در کاهش آمار بستری و مرگ و میر بیماران کووید 19 همچنان موثرند؛ پنجره طلایی واکسیناسیون در یکی دو ماه آینده، خیلی مهم است چراکه در ماه های آینده شاهد بازگشایی مدارس و راهپیمایی عظیم زائران در ایام اربعین حسینی هستیم؛ زائران اربعین حتما واکسیناسیون خود را به ویژه اگر 6 ماه از آخرین تزریق واکسن شان گذشته، تکمیل کنند. قبل از کرونا هم در مسافرت ها، برخی بیماری‌ها به همراه مسافران بود اما در شرایط کرونا حتما قبل از سفر به ویژه در ایام اربعین که جمعیت میلیونی در راهپیمایی عظیم حضور دارند، واکسن نوبت یادآور تزریق شود.

جدیدترین وضعیت کرونایی در استان‌ها

 

خراسان رضوی/ بستری 440 بیمار در بیمارستان‌ها

محمد پهلوان رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت:هم اکنون 440 بیمار مبتلا به کرونا دربیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد 309 بیمار در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت قرار دارند و این دانشگاه علاوه بر کلانشهر مشهد 16 شهرستان دیگر را زیر پوشش دارد.

وی افزود:شمار بستری‌شدگان جدید بیماران مبتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های خراسان رضوی، طی 2 روز گذشته 63.5 درصد افزایش یافته است.طی این مدت تعداد بستری‌شدگان جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی از 96 مورد در 29 مرداد ماه به 213 مورد در 30 مرداد رسیده است که از این تعداد روز گذشته 129 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: هم اکنون 108 بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که 89 نفر آنان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه بستری و تحت درمان هستند. روز گذشته  661 بیمار سرپایی مبتلا یا مشکوک به کرونا به بیمارستانها و پزشکان مراکز 16 ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کردند.

استان کرمان/ بستری 74 بیمار در بیمارستان‌ها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 29 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 3 مورد به 12 مورد افزایش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 16 شهر به 5 شهر کاهش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 4 شهر به 6 شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 74 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 49 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 7 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 15 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، یک مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 2 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 147 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 3 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 779 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 355 هزار و 536 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 89 هزار و 886 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 920 هزار و 52 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 80 هزار و 633 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان بوشهر/ بستری‌ها 2 رقمی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه 30 درصد شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند اظهار داشت: در رنگ‌بندی جدید کرونا شهرستان‌های تنگستان، گناوه و دیلم در وضعیت قرمز و دشتستان و دشتی در شرایط نارنجی و 50 درصد دیگر شهرستان‌های استان از جمله بوشهر در وضع زرد قرار دارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از کاهش موارد بستری کرونا خبر داد و بیان کرد: اکنون تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به 94 نفر کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 42 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند خاطر نشان کرد: اکنون 9 بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که از این تعداد 7 نفر در وضعیت حاد قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به مرگ 2 هم استانی دیگر به سبب ابتلا به کرونا گفت: 2 آقا 70 و 71 ساله با سابقه بیماری قلبی و ریوی در 24 ساعت گذشته جان خود را به سبب ابتلا به کرونا از دست دادند. از آغاز شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 212 بیمار کرونایی در استان بوشهر فوت کرده‌اند.

وی از ترخیص 48 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون 108 هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

گزارش در حال تکمیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های خراسان رضوی بیمارستان های استان بوشهر دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا به کرونا بیمارستان ها استان کرمان کووید 19 روز گذشته شیوه نامه مرگ و میر زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی